Wooninitiatief starten

Als (toekomstige) oudere wilt u graag zo lang mogelijk zelf de regie houden over uw eigen leven en wonen. U wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven, zich in alle vrijheid kunnen ontplooien en deelnemen aan maatschappelijke activiteiten.

Wanneer u zorg nodig hebt, gaat uw voorkeur uit naar thuiszorg op maat; zorg die is afgestemd op úw behoeften en wensen, die mee verandert als uw zorgvraag verandert en die bijdraagt aan uw welbevinden. In een Max-Huis kan het allemaal.

De kennis en ervaring die we hebben opgebouwd met Max-Huis De Vlinder, heeft een blauwdruk opgeleverd voor het opzetten, organiseren en exploiteren van een Max-Huis. Met die kennis en ervaring zijn we u graag van dienst.

Wanneer u (als particulier, of bijvoorbeeld vanuit een dorpsraad) zelf een wooninitiatief als het Max-Huis wilt gaan opzetten en u hebt daarbij ondersteuning nodig, neemt u dan contact met ons op. Samen met u bekijken we dan hoe we u in dat traject behulpzaam kunnen zijn.

Meer informatie over Max-Huis treft u aan in onze brochure. Wanneer u op onderstaande afbeelding klikt, opent de brochure in een nieuw venster.

Brochure Max-Huis